
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů čerstvé zeleniny do polévky, oloupané, na kousky (2–3 cm)
- 1 šalotka, napůl
- 1 kus čerstvého zázvoru (cca 20 gramů)
-
50
gramů sušené houby shiitake
nebo 50 gramů směsi sušených hub - 100 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 2 stonky čerstvé citrónové trávy, na kousky
- 1 badyán
- 1 špetka sušeného drceného chilli
- 1400 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů rybí omáčky
- 40 gramů sójové omáčky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientální bramborový salát
2hod.
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min
Cibulačka v chlebu
55min
Ruský bramborový salát
50min
Drůbeží vývar
1hod.
Vařená jasmínová rýže
35min
Vanilkové nanuky s tahini, obalené v mandlích
Žádné hodnocení
14hod.