Zařízení & příslušenství
Zeleninový vývar se zázvorem
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů čerstvé zeleniny do polévky oloupané, na kousky (2–3 cm)
-
1 šalotka napůl
-
1 kus čerstvého zázvoru (cca 20 gramů)
-
50 gramů směsi sušených hub50 gramů sušené houby shiitake
-
100 gramů červené papriky na kousky (3 cm)
-
2 stroužky česneku
-
2 stonky čerstvé citrónové trávy na kousky
-
1 badyán
-
1 špetka sušeného drceného chilli
-
1400 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
30 gramů limetkové šťávy
-
10 gramů rybí omáčky
-
40 gramů sójové omáčky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
369 kJ /
88 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vývary pro TM5 i TM6
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Drůbeží vývar
1hod.
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min.
Vařená jasmínová rýže
35min.
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min.
Restovaná cibule (300 gramů)
20min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Bezlepková mini pizza
2hod.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min.
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1hod. 5min.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min.