Zařízení & příslušenství
Fruit and nut loaf
Příprava 20min.
Celkový 27hod. 50min.
24 slices
Suroviny
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
246.1 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
592.6 kJ /
141.6 kcal
Tuk
2.1 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sourdough at home
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Five seed bread
1hod. 50min.
Kvass fermented beetroot salad
168hod. 15min.
Steamed ginger pudding
3hod. 5min.
Almond quinoa pastry
50min.
Spelt bread
26hod.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1hod. 15min.
Kumara sausage rolls
1hod. 15min.
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1hod. 25min.
Fruit scones
30min.
Citrus marmalade
2hod. 20min.
Pepita almond Florentines
1hod.
Seeded bread loaf
3hod. 20min.