Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 246.1 mg
Alternativní recepty
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Sago plum pudding
28h 15min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Rustic bread
2 Std.
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min