Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 246.1 mg
Alternativní recepty
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Wholegrain scones
30min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Seeded bread loaf
3h 20 min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough pizza base
3hod. 5min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min