Rye sourdough loaf
TM6 TM5 TM31

Rye sourdough loaf

4.2 (9 hodnocení)

Suroviny

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
  • 100 g rye flour

Sourdough

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 350 g filtered water
  • 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
  • 50 g baker's flour
  • 2 tsp salt
  • 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
  • ice cubes (approx. 10)

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
873.9 kJ / 208.9 kcal
Protein
6.1 g
Sacharidy
43.7 g
Tuk
0.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
393.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty