Rye sourdough loaf

Rye sourdough loaf

4.3 13 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 18hod. 20min.
12 slices

Suroviny

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
  • rye flour
    100 g
Sourdough
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    350 g
  • wholemeal plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baker's flour
    50 g
  • salt
    2 tsp
  • caraway seeds to taste (optional)
    1 - 2 tsp
  • ice cubes (approx. 10)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 393.2 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 873.9 kJ / 208.9 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 43.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...