Rye sourdough loaf

Rye sourdough loaf

4.2 10 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 18hod. 20min
12 slices

Suroviny

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
  • rye flour
    100 g
Sourdough
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    350 g
  • wholemeal plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baker's flour
    50 g
  • salt
    2 tsp
  • caraway seeds to taste (optional)
    1 - 2 tsp
  • ice cubes (approx. 10)

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 208.9 kcal / 873.9 kJ
Protein 6.1 g
Tuk 0.8 g
Sacharidy 43.7 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sodík 393.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...