Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 393.2 mg
Alternativní recepty
Fruit and nut loaf
27u. 50min
Rustic Sourdough Bread
28j 10 menit
Rye seed loaf
28j 10 menit
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Rye sourdough starter powder
24j 10 menit
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough Ciabatta
9u. 25min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min