Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 393.2 mg
Alternativní recepty
Rustic bread
2h
Sourdough pizza base
3hod. 5min
Breakfast crescents
3hod. 5min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120u. 5min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Spelt bread
26h
Rye seed loaf
28h 10min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Mother sourdough starter
108sa 20 dk
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min