
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 208.9 kcal / 873.9 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 393.2 mg
Alternativní recepty
Rye bread rolls
12hod.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min
Apple Wheat Starter
72hod. 20min
Mother sourdough starter
108hod. 20min
Rye seed loaf
28hod. 10min
Sourdough Baguettes
15hod.
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Rye sourdough baguettes
27hod. 20min
Rye sourdough starter powder
24hod. 10min
Black rye bread
2hod. 35min
Seeded bread loaf
3hod. 20min
Everyday sourdough loaf
4hod. 20min