Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 650 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (campanello)
- 50 g di cioccolato fondente, a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 130 g di cipolle a fette
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di lardo a fette
- 40 g di strutto
- 100 g di vino rosso corposo
- 120 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carote, pelate e a rondelle (1 cm)
-
200
g di brodo di carne
nebo 200 g di acqua + ½ dado per brodo di carne - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 200 g di patate, pelate e a rondelle (4-5 cm)
- 6 fette di pane casereccio tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Trippa in umido
1h 10 min
Stufato di vitello
1u.
Spezzatino di maiale alla portoghese
3ωρ. 10 λεπτ.
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Pollo alla romana
1h 10 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Anguille in umido
40min