Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 650 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (campanello)
- 50 g di cioccolato fondente, a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 130 g di cipolle a fette
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di lardo a fette
- 40 g di strutto
- 100 g di vino rosso corposo
- 120 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carote, pelate e a rondelle (1 cm)
-
200
g di brodo di carne
nebo 200 g di acqua + ½ dado per brodo di carne - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 200 g di patate, pelate e a rondelle (4-5 cm)
- 6 fette di pane casereccio tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Stufato di vitello
1h
Spezzatino alla birra scura
13 Std. 30 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 godz. 45 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min