Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g di acqua
-
2
dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l), sbriciolati
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne - 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di scalogno a metà
- 80 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1006 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 Min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Aperitivo agrodolce (TM6)
10 Min
Casoncelli alla bergamasca
2 Std. 30 Min
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli
25min
Banane in crema di tapioca e cocco
1h
Aperitivo all'arancia e zenzero
10 Min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40min
Mini risotto allo zafferano con mousse di zucchine e pancetta in polvere
2 godz. 15 min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min