
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g di acqua
-
2
dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l) sbriciolati
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne - 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di scalogno a metà
- 80 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 433 kcal / 1812 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1006 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al parmigiano
25min
Bevanda energizzante zafferano e cardamomo
6hod. 5min
Mousse alla frutta con palline di popcorn
25min
Risotto con verdure e sogliola
40min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto al pomodoro
40min
Zucchero alle mandorle caramellate
10min
Carne di cavallo a Cottura Lenta
1hod. 30min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min