Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g di acqua
-
2
dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l), sbriciolati
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne - 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di scalogno a metà
- 80 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1006 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 min
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto al pomodoro
40 min
Insalata di barbabietola con rafano
10min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Torta margherita CucinaBarilla
1h
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 min
Risotto al parmigiano
25 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto alla pescatora (Bimby Friend)
40 min
Risotto autunnale
50 min