Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de leche
- 155 g de azúcar
- 500 g de harina de repostería
- 1 - 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 200 g de requesón
- 3 yemas de huevo
- 100 g de pasas
- 50 g de almendras crudas con piel
- 50 g de avellanas
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 10 g de ron (volitelně)
Montaje
- 120 g de mantequilla fundida
- 50 - 100 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 15.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2h 30 min
Trenza de leche
2h 30 min
Yogur tipo skyr
12h
Bizcocho con peras al vino
26h 30min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2h
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Mimosa de pomelo
10 min
Aperol Spritz
10 min
Bollitos de cardamomo y canela
1h 40min
Salsa chimichurri
5 min
Brioches de remolacha
2h