Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de leche
- 155 g de azúcar
- 500 g de harina de repostería
- 1 - 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 200 g de requesón
- 3 yemas de huevo
- 100 g de pasas
- 50 g de almendras crudas con piel
- 50 g de avellanas
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 10 g de ron (volitelně)
Montaje
- 120 g de mantequilla fundida
- 50 - 100 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 15.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1h 10 min
Bocados de chocolate y toffee salado con frutos secos
1u.
Pionono de salmón
1 Std. 50 Min
Biscotti de pistachos y arándanos
1 godz. 30 min
Scones de suero de leche con queso fresco
6h 40min
Carrot cake cookies
35min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min
Vasitos de lemon pie
30 min
Strudel de manzana, arándanos y pistachos con masa filo
45min
Porrusalda
35min