
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln in Stücken
- 100 g Karotten in Stücken
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 100 g Lauch in Stücken (2 cm)
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Wacholderbeeren
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 40 g Butter in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- 850 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 200 g Rotwein
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Tafelspitz (à 1600-1800 g)
- Öl zum Anbraten
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 550 - 600 g Suppengemüse (z. B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel)
- 1 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Kalbsrahmgulasch
1hod.
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Rindsrouladen
1hod. 30min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.