Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 60 - 90 g Emmentaler, in Stücken
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken
- 30 - 40 g Salami, in Stücken
- 1 EL Pizzagewürz
- 1 Msp. Chilipulver (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1377 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40min
Grobe Streichwurst
13h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Kochsalami
20h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Weisser Leberkäse
14h 30 min
Knoblauchgrundstock
1h
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Feine Streichwurst
14h 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min