Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Erdäpfel, geschält, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 400 g Karotten, in Stücken (7 cm)
- ½ - 1 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Salz, grob
- 3 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
-
3
Salbeiblätter, frisch
nebo 5 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Wacholderbeeren
- 2 Schweinestelzen (ca. je 800-900 g), ohne Haut
- 3 - 4 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 100 g Weißwein, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 455 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 5731 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4hod.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Lammkeule mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Minzsauce
2hod. 30min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Teriyaki-Ripperl mit Maiskolben und Farmersalat
14 Std. 30 Min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min