Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Erdäpfel, geschält, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 400 g Karotten, in Stücken (7 cm)
- ½ - 1 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Salz, grob
- 3 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
-
3
Salbeiblätter, frisch
nebo 5 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Wacholderbeeren
- 2 Schweinestelzen (ca. je 800-900 g), ohne Haut
- 3 - 4 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 100 g Weißwein, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 455 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 5731 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Osttiroler Schlipfkrapfen
2h 30 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1h 10min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Pastitsio - Makkaroniauflauf mit Faschiertem
1h 30min
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Fiakergulasch
2h 15min