Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g acelgas
- 1 dente de alho
- 10 g gengibre fresco cortado em fatias finas
- 1 cebola cortada ao meio
- 150 g cenoura cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 80 g alho-francês cortado em rodelas
- 10 g azeite
- 150 g bolbo de aipo cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 300 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 10 g sumo de limão, mais q.b. p/ temperar
- 2 talos de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- ¼ c. chá de pimenta moída
- Sal q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 970.5 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 265.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada vegetariana
1h 20min
Bolinhos de legumes indonésios (vegan) -TM6
Ninguna valoración
Bolachas de queijo vegan
30min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 min
Noodles de cenoura e pesto de rama de cenoura
50min
Seitan e legumes em frasco
1óra 10p
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
Ninguna valoración
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40 min
Cogumelos Portobello recheados
45 min
Feijão com legumes no forno
30min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 min
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Ninguna valoración