Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo chapéus de bruxa (ver dica)
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
50
g chalota
nebo 80 g cebola - 250 g curgete cortada em cubos
- 150 g milho cozido escorrido
- 50 g natas
- 100 g queijo-creme
- 50 g queijo feta esfarelado
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 524 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One pot de lentilhas e espinafres
1sa
Risoto de legumes
40 dk
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35 dk
Sopa miso (Misoshiru)
15 Min
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 dk
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 dk
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1sa
Penne mediterrânico
50 dk
Estufado de lentilhas com legumes
1 godz. 45 min
Risoto de legumes assados
45 dk
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1h 35min