Polenta aux champignons et saint-jacques

Polenta aux champignons et saint-jacques

3.4 30 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 portions

Suroviny

  • 400 g de lait entier
  • 1 pincée de cannelle en poudre
  • 60 g de polenta
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 2 noix de saint-jacques coupées en lamelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15 g
Kalorie 1291 kJ / 307 kcal
Tuk 13 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...