Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lait entier
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 60 g de polenta
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 noix de saint-jacques, coupées en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 307 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta au gorgonzola
25min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1h
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Veau bolognaise et polenta
35min
Risotto aux asperges
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min