Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
1 godz. 45 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Houmous de chou-fleur
35min