Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 Std. 30 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 Min
Dip aux noix
15 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Boulettes de chèvre aux dattes et sésame
15 min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 min
Houmous au citron
5 min
Pesto petits pois et ricotta
10min