Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 Min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 Min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 Min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1u. 10min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min.
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Sablés au parmesan et au sésame
25 min.