Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de jus d'orange fraîchement pressé (2-3 oranges)
-
50
g de miel d'oranger
nebo 50 g de miel de lavande - 1 c. à café rase de gingembre en poudre
- 500 g d'eau
- 600 g de légumes variés anciens (par exemple, 4 topinambours, 8 navets nouveaux, 4 carottes fanes, 4 mini-pâtissons)
-
6
brins de thym frais
nebo ½ c. à café de thym déshydraté - le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Vichyssoise au haddock
45 min
Patidous farcis
13 Std.
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45 min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1 godz. 15 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 godz.
Mousseline de céleri-rave
45 min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Purée aux trois racines
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min