Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 artichauts, type camus (voir "Conseil(s")
- 1000 g d'eau
- 1 bar de 2 kg, les filets seulement
- 60 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1231 kJ / 295 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1h
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 godz. 15 min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35min
Cabillaud façon aïoli
1h
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 godz. 15 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 min