Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
-
1000
g de fèves fraîches
nebo 1000 g de fèves, surgelées, préalablement décongelées - 3 gousses d'ail
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de tomates, détaillées en dés
- 100 g de coulis de tomates
- 150 g de chorizo, détaillé en lardons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2435.7 kJ / 580.8 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 59.2 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 24.7 g
- Sodík
- 793 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2sa 50 dk
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Farçou
2h 20min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 Min
Gratin de blettes
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Garbure du Béarn
1h 10min
Paupiette de chou farci
55 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min