Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 300 g di pasta secca (cornetti, cottura: 10-12 minuti)
- 2 uova
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
Salsa
- 250 g di pomodori ciliegino
- 4 cucchiai di olio di oliva
- 2 cucchiai di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- ½ cucchiaio di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Pasta con salsa al tonno
30min
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Bibita ACE
6 min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Cornetti al prosciutto
35min
Lasagne verdi
1h 15min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Lasagne classiche
2 Std.
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min