Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio per friggere
- 5 g di zenzero fresco, a fette
- 1 peperoncino rosso, affettato in diagonale
- 3 cipollotti, a fette
- 10 gamberoni, crudi, sgusciati, privati del filamento intestinale scuro
- 100 g di vermicelli cinesi, ammollati in acqua per 10 minuti, tagliati a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 3 cucchiai di salsa di soia
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di vino di riso
- 100 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di olio di sesamo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Salsa all'aglio
15min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Gamberi in agrodolce
40 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Salsa olandese
15min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Torta salata con funghi
45 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Salsa al pepe verde
20 Min