Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio per friggere
- 5 g di zenzero fresco, a fette
- 1 peperoncino rosso, affettato in diagonale
- 3 cipollotti, a fette
- 10 gamberoni, crudi, sgusciati, privati del filamento intestinale scuro
- 100 g di vermicelli cinesi, ammollati in acqua per 10 minuti, tagliati a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 3 cucchiai di salsa di soia
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di vino di riso
- 100 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di olio di sesamo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo alla borgognona
2 godz.
Panini con insalata di uova
15 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Papet vaudois
55min
Salsa aioli
10 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 godz.
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 godz. 30 min