Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 200 g di carote, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 50 g di pangrattato
- 2 uova
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 500 g di carne trita mista, (250 g di manzo e 250 g di maiale)
- 50 g di pinoli (volitelně)
- 20 g di olio di oliva (per ungere la placca da forno)
- farina bianca (per infarinare le polpette)
Salsa spagnola
- 250 g di cipolla, in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro (volitelně)
- 100 g di vino bianco
- 300 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di estratto di carne
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 cucchiaio di prezzemolo, tritato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 16.27 g
- Sacharidy
- 11.31 g
- Tuk
- 40.82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Frittata soffice alle patate
1 Std. 15 Min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10min
Torta di mele
1h
Risotto Cinque P
30min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Pane paesano
3hod.
Purè di patate nature
55 Min
Base per pizza
49h 30min