Kompatibilní verze
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g de patatas en dados de 2 cm
- 900 g de solomillo de cerdo en rodajas de 1 cm
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 700 g de agua
-
180
g de vermut
nebo 180 g de vino de Madeira - 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 3 cucharadas de mostaza a la antigua
- 2 pastillas de caldo desmenuzadas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata
- 2 cucharadas de maicena
- 1 - 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 965 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 947 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Solomillo al whisky
45min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35min
Alitas de pollo con arroz basmati y salsa de cacahuete
45min
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Curry de cerdo salteado
1h
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h