Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
TM6

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de garbanzos secos castellanos
  • 1000 g de agua caliente
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 500 g de boletus frescos
  • 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
  • 75 g de jamón curado en dados
  • 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
  • 30 g de apio en trozos
  • 800 g de caldo de pollo

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
2221 kJ / 531 kcal
Protein
30.5 g
Sacharidy
34.6 g
Tuk
30.1 g
Nasycený tuk
7.2 g
Vláknina
12.5 g
Sodík
2253.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty