Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 4 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 12hod.
4 raciones

Suroviny

  • de garbanzos secos castellanos
    250 g
  • de agua caliente
    1000 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de boletus frescos
    500 g
  • de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
    150 g
  • de jamón curado en dados
    75 g
  • de zanahoria en trozos de 2 cm
    100 g
  • de apio en trozos
    30 g
  • de caldo de pollo
    800 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 531 kcal / 2221 kJ
Protein 30.5 g
Tuk 30.1 g
Sacharidy 34.6 g
Vláknina 12.5 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sodík 2253.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...