Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 12.5 g
- Sodík
- 2253.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas guisadas con verduras
2h 50min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Macarrones con chorizo para 12
25 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Garbanzos con verduras y arroz
45 min
Arroz con verduras y huevo (Cocción de arroz)
40 min
Tomates con cebolla marinados
25h
Lentejas estofadas
3h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min