Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 12hod.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de garbanzos secos castellanos
  • 1000 g de agua caliente
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 500 g de boletus frescos
  • 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
  • 75 g de jamón curado en dados
  • 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
  • 30 g de apio en trozos
  • 800 g caldo de pollo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 2253.9 mg
Protein 30.5 g
Kalorie 2221 kJ / 531 kcal
Tuk 30.1 g
Vláknina 12.5 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 34.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...