
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 531 kcal / 2221 kJ
- Protein
- 30.5 g
- Tuk
- 30.1 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Vláknina
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 2253.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Judías blancas con chorizo
50min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3hod. 45min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Judías pintas con verduras
35min
Cocido montañés
14hod. 20min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17hod. 30min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2hod. 40min
Alubias con bacalao
30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14hod. 25min