![Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta) Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a53f522-b633-4551-bbf6-d09e8a7efcd1/Derivates/42c847ef-23ff-45a4-b3f8-c75c757aedd9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 12.5 g
- Sodík
- 2253.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Rancho aragonés
1h 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2 Std. 40 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Fritada con pollo
1 Std. 10 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Lentejas pardinas con compango
2 godz. 50 min
Lentejas guisadas con verduras
2 godz. 50 min