Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 12.5 g
- Sodík
- 2253.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Rancho aragonés
1 Std. 30 Min
Lentejas con arroz y jamón
50 Min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40 Min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Lentejas guisadas
50 Min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Lentejas guisadas con verduras
2 Std. 50 Min