Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pulpo congelado (aprox. 1350-1500 g)
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de mantequilla
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 718.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1 Std.
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1 Std. 30 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Tarta de chocolate y sandía
2h 20 min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Ternera en costra de hojaldre con mostaza
2 Std.
Empanada de zamburiñas
1 Std. 20 Min
Lasaña boloñesa (sin gluten)
2 Std.
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1 Std.
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1 Std. 15 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min