
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pulpo congelado (aprox. 1350-1500 g)
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de mantequilla
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 454 kcal / 1899 kJ
- Protein
- 37.4 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 718.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulant de chocolate
25min
Pulpo a la plancha con salsa a la Arrabiata
40min
Panecillos de queso de cabra
1hod. 40min
Risotto al azafrán con vieiras
30min
Samosas de carne asada
1hod.
Mac and Cheese con langostinos
1hod.
Pappardelle con langostinos
30min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4hod.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Canelones de carrilleras con setas
2hod.
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1hod.
Risotto de setas
25min