Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 803.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con samfaina
1h
Sopa de pescado con pan sin gluten
3h 30min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Ensalada arcoíris
30 Min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1h 15min
Mejillones al jengibre
25min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23hod.
Popietas de lenguado y gambón
45 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Arroz con almejas
1h 45min
Cardo con almendras
20min
Arroz rojo de carabineros
1h