![Mejillones en salsa de tomate con pasta Mejillones en salsa de tomate con pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9e6edb64c42572911ee18d2ebfce5478/Derivates/003562d801da34c716754e14b533f0419eef3547.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 803.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paella del senyoret
1 Std. 30 Min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Orejas de carnaval
30 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.
Ropa vieja con arroz blanco y plátano
4h 30min
Lasaña de champiñones
2h
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Sorbete de pomelo al cava
Žádné hodnocení
Croquetas de centollo
7 Std.
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 Std. 30 Min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 Min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min