Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 803.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 godz. 45 min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Crema de mariscos al cava con hojaldre
1h
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
1h 15min
Sopa de mariscos
1h 30 min
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40 Min
Ensalada de canónigos con salmón
10 min
Crema de limón con fresas
25 min
Caldereta de mejillones
45 min
Arroz con almejas
1 godz. 45 min
Cazuela de rape rusadir
1h
Tortilla de patata
45 min