Zařízení & příslušenství
台式肉絲炒米粉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
紅蔥頭15 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切絲15 克
-
豬肉絲150 克
-
高麗菜 切條(寬約1.5公分)200 克
-
紅蘿蔔 切絲160 克
-
醬油40 克
-
白胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高湯180 克
-
米粉 (純米米粉),先用熱水泡軟200 克
加熱
-
芹菜 取莖,切末15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.6 g
Kalorie
2256.6 kJ /
539.8 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
81.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製加熱食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan