Zařízení & příslušenství
辣白菜牛肉水餃
Příprava 20min.
Celkový 55min.
30 個
Suroviny
-
娃娃菜 切塊(約2公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
薑 切塊(約2公分)25 克
-
乾辣椒碎2 大匙
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
花椒粉½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛絞肉225 克
-
豬絞肉 (肥)125 克
-
麻辣油10 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.4 g
Kalorie
277.7 kJ /
66.4 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan