泡菜豬肉水餃

泡菜豬肉水餃

3.6 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 個

Suroviny

  • 泡菜 切塊(約2公分)
    200 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 香油
    20 克
  • 切蔥花
    50 克
  • 水餃皮
    30 張

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 3.3 g
Kalorie 281.5 kJ / 67.3 kcal
Tuk 3.4 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...