Zařízení & příslušenství
泡菜豬肉水餃
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 個
Suroviny
-
泡菜 切塊(約2公分)200 克
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
蛋1 顆
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
豬絞肉400 克
-
香油20 克
-
蔥 切蔥花50 克
-
水餃皮30 張
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.3 g
Kalorie
281.5 kJ /
67.3 kcal
Tuk
3.4 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan