
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 泡菜 ,切塊(約2公分)
- 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 顆 蛋
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 蠔油
- 400 克 豬絞肉
- 20 克 香油
- 50 克 蔥 ,切蔥花
- 30 張 水餃皮
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 67.3 kcal / 281.5 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.2 g