Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry

Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 3 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 200 g de cidre doux ou brut
  • 1 bouquet garni
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 2 branches de céleri détaillées en dés
  • 2 jaunes d'œufs
  • 150 g de lait ribot
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 1 c. à café de curry en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 186 mg
Protein 9 g
Kalorie 520 kJ / 125 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...