Kompatibilní verze
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 520 kJ / 125 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 186 mg
Alternativní recepty
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Aumônières aux fruits de mer
1 godz. 30 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Sardines à la corsica
50min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Cotriade
1u.
Opéra de foie gras
24 Std.
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 godz. 30 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min