Kompatibilní verze
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 520 kJ / 125 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 186 mg
Alternativní recepty
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1 godz.
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 godz. 40 min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 godz. 30 min
Caille au pain d'épices et cassis
1 godz.
Opéra de foie gras
24 Std.
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 godz. 30 min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min