Kompatibilní verze
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 520 kJ / 125 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 186 mg
Alternativní recepty
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40 Min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1h
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Choucroute de la mer
40 Min
Verrine saumon-endive
10 min
Mousses de betterave en deux façons
15min