Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 500 g de palourdes fraîches, préalablement dégorgées
- 18 fonds d'artichaut surgelés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil frais
- 2 brins d'aneth frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé (1 citron jaune env.)
- 30 g d'échalotes
- 100 g de lardons fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 732.3 kJ / 174 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 295.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Cuisse de lapin farcie aux olives
1 Std. 20 Min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Salade de rouget aux figues
50min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Solettes meunière
25min
Barbue façon meunière
50min
Crabe farci aux herbes
1 Std. 20 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Bourride
1h
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35min