![Polenta cu ratatouille Polenta cu ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42B79B28-3B4D-4ADF-9570-27A21B662C24/Derivates/53EE835F-9CEC-4252-A2E9-B5EEA06BCE69.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- unt, pentru uns
- 50 g parmezan, tăiat bucăți
Polenta
- 180 g mălai fin
- 700 g apă
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 20 g unt
Ratatouille
- 2 căței de usturoi
- 100 g ceapă, sferturi
- 25 g ulei de măsline
- 200 g ardei gras galben sau portocaliu, tăiat fâșii (5 mm)
- 200 g dovlecel, tăiat felii (3 mm)
- 250 g vinete, tăiate cuburi (1.5 cm)
- 300 g roșii, tăiate sferturi
- 1 priză zahăr
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 1 linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 250 g cremă de brânză
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 30.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Musaca de linte
2 godz. 20 min
Clătite cu jambon, ciuperci și brânză
1sa 20 dk
Spanac cu ouă, la cuptor
40 Min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1 godz. 25 min
Conchiglie cu sos de conopidă
35 Min
Falafel rapid
30min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1 Std.
Bolul cu tahini și cușcuș
30min
Chilli vegetarian
1ωρ. 5 λεπτ.
Sos de legume pentru paste
40 Min
Supă de spanac, năut și cartofi noi
35 Min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55 dk