
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 240 g de azúcar refinada
- 6 claras de huevo (aprox. 180 g)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 1 cdita de vainilla al rededor de la mariposa
- 1 cda de fécula de maíz al rededor de la mariposa
Ganache de chocolate blanco
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de chocolate blanco en trozos o chispas
Crema de chocolate blanco
- 270 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
- 100 g de crema vegetal tipo chatilly
- 15 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Decoración con chocolate temperado
- 150 g de chocolate amargo
Montaje
- 100 g de chocolate blanco
- 200 g de frambuesas
- hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 616.4 kcal / 2579.2 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 37.5 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 22.6 g
- Sodík
- 84.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Soletas
50min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2hod. 30min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min
Curd de limón TM6
20min
Crema batida
10min
Baguette
3hod. 45min
Salsa de caramelo TM6
1hod. 30min
Tiramisú
3hod. 15min
Toronjas confitadas
13hod. 30min
Pan brioche
14hod.
Focaccia - Demo presentadores
35min