Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 240 g de azúcar refinada
- 6 claras de huevo, (aprox. 180 g)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 1 cdita de vainilla, al rededor de la mariposa
- 1 cda de fécula de maíz, al rededor de la mariposa
Ganache de chocolate blanco
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de chocolate blanco, en trozos o chispas
Crema de chocolate blanco
- 270 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 100 g de crema vegetal, tipo chatilly
- 15 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Decoración con chocolate temperado
- 150 g de chocolate amargo
Montaje
- 100 g de chocolate blanco
- 200 g de frambuesas
- hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2579.2 kJ / 616.4 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 84.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezcla infalible
5 Min
El mejor pastel de chocolate
1h
Chocolate blanco caliente con menta
30 min
Rosca de Reyes
3h
Corona de brioche de crema de whisky TM6
5h
Pastel double fudge
3h
El mejor key lime pie TM6
2 godz.
Rosca de reyes
3h
Carlota de mango y queso
7h
Betún de chocolate
10 min
Toronjas confitadas
13 godz. 30 min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min