Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 240 g de azúcar refinada
- 6 claras de huevo, (aprox. 180 g)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 1 cdita de vainilla, al rededor de la mariposa
- 1 cda de fécula de maíz, al rededor de la mariposa
Ganache de chocolate blanco
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de chocolate blanco, en trozos o chispas
Crema de chocolate blanco
- 270 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 100 g de crema vegetal, tipo chatilly
- 15 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Decoración con chocolate temperado
- 150 g de chocolate amargo
Montaje
- 100 g de chocolate blanco
- 200 g de frambuesas
- hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2579.2 kJ / 616.4 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 84.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlovas con frutos rojos
2h
Soletas
50 Min
Pastel de tres leches
2h
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 Std. 30 Min
Mi Paris Brest
1h 30min
Semifreddo de café
6 Std. 30 Min
Dulce de tapioca
1h
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6h
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Mini eclairs de frambuesa
3u.
Baguette
3 Std. 45 Min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min