Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- mantequilla, para engrasar
- 2 huevos
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de azúcar de vainilla casera
- 20 g de cacao en polvo
- 60 g de harina de trigo
- ½ cdita polvo para hornear
- 1 pizca sal
Crema de chocolate blanco
- 2 láminas de grenetina
- 150 g de chocolate blanco, trocitos o callejuelas
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
Crema de chocolate con leche
- 2 láminas de grenetina
- 170 g de chocolate con leche, trocitos o callejuelas
- 20 g de café soluble
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
Crema de chocolate amargo
- 1 lámina de grenetina
- 100 g de chocolate amargo, trocitos o callejuelas
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de agua
- 50 g fondant blanco
- 50 g malvaviscos blanco
- 10 g chochitos de azúcar en forma de estrella
- Nutriční hodnoty
- na 14 porciones
- Kalorie
- 23172.2 kJ / 5538.3 kcal
- Protein
- 76.7 g
- Sacharidy
- 523.6 g
- Tuk
- 361.5 g
- Nasycený tuk
- 219 g
- Vláknina
- 26.1 g
- Sodík
- 1046.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nieve de frutos rojos
20min
Nieve de sandía y jamaica
5h
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Salsa azteca
30 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1 Std.
Mochi a la mantequila con sorbete de piña Al vacío TM6
Brak ocen
Pastel de invierno decorativo
3h 25min
Helado de Pasta de Morelia
10 min
Capirotada en bocados
25 min
Pay de limón con galletas
12h