Hindbær soufflé

Hindbær soufflé

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
12 portion

Suroviny

Hindbær base
  • smør til smøring
  • sukker, hvid til drys
    12 teske
  • hindbær friske eller frosne
    220 g
  • flormelis plus 12 tsk til drys
    50 g
  • citronsaft
    30 g
  • majsstivelse
    20 g
  • vand
    40 g
Soufflé blanding
  • sukker, hvid
    60 g
  • nougat brudt i mindre stykker (3 cm)
    120 g
  • æggehvide (ca. 290 g)
    8
  • cream of tartar
    1 tsk
  • flormelis til drys

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.9 g
Kalorie 834 kJ / 198.6 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 22.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše