Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon sec, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 90 g de lait acidulé
- 150 g de feuilles d'épinards miniatures frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Risotto au saumon et fenouil
25 Min
Boulettes à l'aubergine
1 Std.
Moussaka de lentilles
2h 20min
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1j 50 menit
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
Žádné hodnocení
Soupe d'asperges au citron
55min
Sabayon
15 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Chili de boeuf et feta au citron
45 Min
Saumon en croûte et son risotto au citron
45 Min
Salade de courgette, asperge et pamplemousse
30 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min