
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon sec en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 150 g de feuilles d'épinards miniatures frais
- 90 g de lait acidulé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kcal / 3008 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 70 g
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20min
Salade de courgette, asperge et pamplemousse
30min
Soupe d'asperges au citron
55min
Risotto
30min
Moussaka de lentilles
2h 20min
Soupe au potiron
35min
Risotto au saumon et fenouil
25min
Saumon à l'orange et 'couscous' de brocoli
25min
Curry de légumes indien
50min
Boulettes à l'aubergine
1h
Crème de pois
40min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min