Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon sec, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 90 g de lait acidulé
- 150 g de feuilles d'épinards miniatures frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Curry de poulet Thaï rapide
40 Min
Risotto
30 Min
Minestrone
45 Min
Curry de légumes indien
50 Min
Casserole d'asperges
1 Std. 30 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1 godz. 25 min
Moussaka de lentilles
2 Std. 20 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Risotto au potiron et au bacon
25 Min
Risotto au saumon et fenouil
25 Min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 Std. 10 Min