Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 110 g de farine de blé (10 g pour le plan de travail)
- 40 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 100 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm congelés 6h au préalable
Les boudins
- 125 g d'échalotes, émincées en long en lamelles de 2 mm
- 30 g de beurre
- 50 g de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 2 boudins blancs de Rethel, pelés et coupés en deux
- 10 g de farine de blé, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2278 kJ / 547 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Croustade lardons et champignons
1 Std. 15 Min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Tarte croustillante au brie
50 min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1 Std. 35 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min