Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g d'eau froide
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de lait
- 4 œufs
- 150 g de crème
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 tranches fines d'andouille de Vire
- 400 - 500 g de pommes, coupées en fines lamelles
- 200 g de camembert, coupé en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1635.4 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 633 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15 min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Kouign patatez à l'andouille
1 godz. 5 min
Tarte au magret fumé
45min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Tarte au saint-nectaire
50min
Tourte au camembert
3h