Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g d'eau froide
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de lait
- 4 œufs
- 150 g de crème
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 tranches fines d'andouille de Vire
- 400 - 500 g de pommes, coupées en fines lamelles
- 200 g de camembert, coupé en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1635.4 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 633 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des rois façon tartiflette
1h 30min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Kouign patatez à l'andouille
1h 5min
Feuilleté de brie, ananas, pomme et noix
55min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Minisoufflé au camembert
35 Min
Cake au surimi et à la courgette
1h 5min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min