Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g d'eau froide
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de lait
- 4 œufs
- 150 g de crème
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 tranches fines d'andouille de Vire
- 400 - 500 g de pommes, coupées en fines lamelles
- 200 g de camembert, coupé en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1635.4 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 633 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au magret fumé
45 min
Far breton aux pruneaux
1h
Kouign patatez à l'andouille
1u. 5min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Tarte au saint-nectaire
50 min.
Tourte au camembert
3h
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Œufs au lait
50 min.
Sauce piquante
35 Min
Sauce madère
35 Min