Baeckeoffe aux poissons

Baeckeoffe aux poissons

4.7 395 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 portions

Suroviny

  • 140 g d'oignons coupé en deux
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 20 g de beurre
  • 1000 g de pommes de terre
  • 500 g de cabillaud coupé en morceaux (3 cm)
  • 500 g de saumon frais coupé en morceaux (3 cm)
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de vin blanc
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 20 g d'eau
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 dose de safran
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1.3 mg
Protein 37.5 g
Kalorie 2420 kJ / 578.5 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 15.7 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...