Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Gratin de lieu
1h 25min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1 godz. 30 min
Crumble de poisson
1h
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Baeckeoffe aux deux poissons
1 godz. 45 min
Filet de poulet pizzaiola et purée de céleri-rave
1h
Cassolette de poissons
1h