Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 godz.
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cassoulet de la mer
50min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1 godz.
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Gratin de lieu
1h 25min
Paris-Deauville
12 godz.
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1 godz. 30 min
Volaille au riesling
50min