
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons coupé en deux
- 200 g de carottes coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 578.5 kcal / 2420 kJ
- Protein
- 37.5 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1hod. 25min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1hod.
Cassolette de poissons
1hod.
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min
Choucroute de la mer
35min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Crumble de poisson
1hod.
Lasagnes de poisson aux champignons
1hod. 30min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1hod. 15min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min