Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Obstboden
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver (volitelně)
- 1 Prise Salz (volitelně)
Belag
- 1 Dose Cocktailfrüchte (Abtropfgew. 500 g)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 592 kJ / 142 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf
3hod.
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Streusel
5min
Frankfurter Kranz
6hod.
Pfirsich-Biskuitrolle
2 Std. 10 Min
Klassischer Streuselkuchen
3 Std. 20 Min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Tortenboden
45 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2hod. 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3 Std. 15 Min