Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 260 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
10
g mel
nebo 10 g açúcar amarelo - 350 g farinha de mistura de cereais
- 150 g farinha tipo 65
- 20 g azeite
- ½ c. chá de sal
Molho de tomate
- 200 g tomate fresco cortado em pedaços
- 5 folhas de manjericão
- 1 dente de alho
- 50 g azeite
- ½ c. chá de orégãos
- ¼ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 80 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada à moda da Sicília
40 Min
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1 Std.
Massa com alho e tomate
55 Min
Penne com alcachofra e tomate
1 Std. 5 Min
Tarte de morangos
2 Std.
Guacamole com nachos
40 Min
Salada de batatinhas novas
35 Min
Bruschettas de tomate e ricota
25 Min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1 Std. 10 Min
Tarte fresca de limão
2 Std.
Quiche de tomate
1 Std.
Omelete no forno
40 Min