Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g água
- 250 g batata s/ casca, cortada em pedaços
- 50 g óleo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farelo de trigo
- 20 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g semente de girassol
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1074.5 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 241.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rápido
1 Std.
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 Min
Bolo surpresa de baunilha
Brak ocen
Sopa creme de abóbora com curry
30 Min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1 Std. 15 Min
Pão mediterrânico de alecrim
1 godz. 55 min
Pão caseiro
2 Std.
Feijoada tradicional
13 Std. 25 Min
Batatas recheadas
1h 30min
Pão irlandês
45 Min
Água detox -TM6
Brak ocen
Bolas proteicas de sésamo e de amendoim
25 min