Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo Emmental cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- 100 g leite
- 200 g natas c/ 30-40% de gordura
- 3 pitadas de noz-moscada
- ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 650 g bolbo de aipo cortado em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 500 g água
- 650 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (2 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1211.8 kJ / 289.7 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 382.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de batata-doce
35 Min
Feijão-verde em molho de tomate
30 Min
Queijo gratinado com batatas
1 Std.
Gratinado de batata duchesse com legumes
1 Std. 15 Min
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40 Min
Gratinado de queijo azul vegetariano
1h 30min
Creme de camarão e castanha do Pará
Žádné hodnocení
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1 Std. 10 Min
Arroz de fiambre com pack-choi
40 Min
Gnocchi de feijão-branco
1 Std. 10 Min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45 Min
Canelones de alho-francês com quinoa e camarão
Žádné hodnocení