Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de ciboule, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 cm de gingembre frais
- 40 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 40 g d'huile de sésame
- 30 g de vinaigre de riz
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 200 g de riz basmati (blanc ou brun)
-
100
g d'édamames, les fèves seulement (voir "Conseil(s)")
nebo 100 g de fèves fraîches - 200 g de saumon frais, coupé en cubes (2-3 cm)
- 200 g de thon frais, coupé en cubes (2-3 cm)
- 1 mangue mûre, coupée en cubes (2-3 cm)
- 50 g d'algues wakamé séchées, réhydratées
- 20 g de pâte de wasabi, prête à l'emploi (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2700 kJ / 645 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 852 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen au poulet, épinards et champignons
30 min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15min
Tacos sushi
1h
Pad thaï veggie
1h 5min
Salade thaïe aux crevettes
35min
Donuts sushi
50min
Poke bowl végétarien
50min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Salade Bo bun
12h
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1 godz. 45 min
Makis au thon
2 godz.