Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de miel
- 10 g de sucre roux
- 15 g de vinaigre de riz
- ½ c. à café de gingembre frais, râpé
- ⅛ c. à café d'épices à chili
-
35
g de saké
nebo 35 g d'eau - 2 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (env. 180 g chaque)
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 c. à café de fécule de maïs
- ½ - 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
- 1 ciboule, émincée en diagonale
- ½ piment frais, épépiné, émincé en diagonale
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Porc aux légumes à la Chinoise
1 Std. 20 Min
Salade Bo bun
12 Std.
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30 Min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 Std.
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9 Std.
Soupe chinoise au bœuf
1 Std. 15 Min
Brochettes de porc satay
25 Min
Crevettes à la sauce aigre-douce
1 Std. 15 Min
Soupe Pho
40 Min
Poulet tikka masala
2 Std.
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Saumon laqué
50 Min