Kompatibilní verze
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 850 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Kapern, abgetropft
- 150 g Rote Bete, eingelegt, in Scheiben, abgetropft
- 600 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 1 EL Senf
- 2 EL Paniermehl
- 5 Eier
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- 100 g Milch
- 30 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3133 kJ / 749 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 2499 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min
Holländische Käse-Eier
40min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 godz. 10 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1 godz. 10 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min
Kräuter-Hähnchen aus dem Ofen
1 godz. 15 min
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1 godz. 10 min
Schweinefilet mit Apfel-Kürbis-Sauce
30min