Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
TM6 TM5

Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf

4.0 ( 224 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g Wasser
  • 3 - 3 ½ TL Salz
  • 850 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (2 cm)
  • 60 g Zwiebel halbiert
  • 50 g Kapern abgetropft
  • 150 g Rote Bete eingelegt, in Scheiben, abgetropft
  • 600 g Rinderhackfleisch grob zerzupft
  • 1 EL Senf
  • 2 EL Paniermehl
  • 5 Eier
  • ½ TL Pfeffer
  • Öl zum Braten
  • 100 g Milch
  • 30 g Butter in Stücken
  • ¼ TL Muskat

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
749 kcal / 3133 kJ
Protein
40 g
Tuk
43 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
18 g
Sodík
2499 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty