Rinderragout mit Bohnen

Rinderragout mit Bohnen

3.9 284 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

Mariniertes Rindfleisch
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    25 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Chilischote, frisch klein, entkernt
    1
  • Koriander abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
    15 g
  • Sesamöl
    20 g
  • Sojasauce
    40 g
  • Rindfleisch mager, zum Kurzbraten (z.B. Rücken oder Hüfte), in flachen Streifen (2 x 6 x 1 cm)
    500 g
Gemüse und Fertigstellung
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Basmati-Reis
    200 g
  • Wasser
    1220 g
  • grüne Bohnen
    250 g
  • rote Paprika in Streifen (ca. 1 x 6 cm), ca. 120 g
    1
  • Tomatenmark
    20 g
  • Speisestärke
    10 g
  • Salz
    ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 35 g
Kalorie 1942 kJ / 463 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...