
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mariniertes Rindfleisch
- 25 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch klein, entkernt
- 15 g Koriander abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Sesamöl
- 40 g Sojasauce
- 500 g Rindfleisch mager, zum Kurzbraten (z.B. Rücken oder Hüfte), in flachen Streifen (2 x 6 x 1 cm)
Gemüse und Fertigstellung
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Basmati-Reis
- 1220 g Wasser
- 250 g grüne Bohnen
- 1 rote Paprika in Streifen (ca. 1 x 6 cm), ca. 120 g
- 20 g Tomatenmark
- 10 g Speisestärke
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1942 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen mit Reis und asiatischem Gemüse
1 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1 Std.
Schweinefilet Asia
1 Std. 15 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min