Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Enten-Konfit
- 6 Zweige frische Kräuter, gemischt (z. B. Rosmarin, Thymian, Salbei)
- 1500 g Öl
- 2 Entenkeulen, mit Haut und Knochen (ca. 600 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Mini-Gemüse-Quiches
- 100 g Weißwein
- 100 g Olivenöl
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Blattspinat, frisch, grob gehackt
- 45 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- ¾ TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 60 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 270 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 godz.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1h 30 min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min
Vitello Tonnato
48h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Bouillabaisse
1h