Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3895 kJ / 930 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Fondue Chinoise
2 godz. 40 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Gorgonzola-Sauce
20min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Sauce Béarnaise
40min
Käsefondue (mediterran)
25 min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10 min
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20min