Zařízení & příslušenství
Käsefondue
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
56 g
Kalorie
3895 kJ /
930 kcal
Tuk
67 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Käsefondue (mediterran)
25min.
Risotto
30min.
Quiche Lorraine
50min.
Sauce Béarnaise
40min.
Crema catalana
40min.
Risotto milanese
35min.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min.
Polenta mit Trüffel und Ei
35min.
Vitello Tonnato
48hod.
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20min.
Portwein-Zwiebel-Relish
50min.
Risotto alla Milanese
35min.