Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fette biscottate
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di fragole, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di fragole a pezzi + q.b.
- 30 g di vino bianco
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
250
g di formaggio fresco spalmabile
nebo 250 g di caprino - 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2175 kJ / 520 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 19.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Focaccia al pesto
3h 40 min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3h 20min
Panna cotta al melone
4h 15min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Focaccine con cipolle caramellate
3h 40 min