Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di datteri denocciolati
- 1 ½ cucchiaino raso di bicarbonato di sodio
- 180 g di acqua
- burro, q.b. per imburrare
Salsa al caramello
- 60 g di burro, a pezzi
-
60
g di zucchero muscovado
nebo 60 g di zucchero grezzo -
75
g di sciroppo di acero
nebo 75 g di miele - 40 g di latte
-
¼
di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
nebo ½ cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
Tortini al caramello
- 40 g di burro, a pezzi
-
110
g di zucchero di canna grezzo
nebo 110 g di zucchero grezzo - 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 1 uovo, grande (63-73 g)
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6u.
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Torta con semi di papavero
4h 30min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Salsa al caramello
35min
Tartellette cioccolato e marshmallow
3h
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 godz. 30 min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema al caramello salato
1h 10min