Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 - 170 g di zucchero
- 60 - 120 g di succo di lime, spremuto fresco (3-6 lime)
- 100 - 200 g di burro a pezzi
- 2 - 4 uova
- 25 - 50 g di frutti di bosco, misti, freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1300 g
- Kalorie
- 18611 kJ / 4443 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 530 g
- Tuk
- 237 g
- Nasycený tuk
- 132 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 493 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Croccante alle arachidi
1h 30min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Croccante da regalare
1h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Croccante alle mandorle
1h 30min