
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 g de aros de calamar crudos
- 4 pizcas de sal
- 100 g harina de trigo más un poco para rebozar las gambas
- 4 diente de ajo
- 7 - 8 ramita de perejil fresco hojas y parte del tallo
- 1 cdita de pimienta de cayena (volitelně)
- 110 g de aceite de oliva
- 12 de camarones crudos grandes
-
120
g de vino blanco
nebo 120 g de brandy - 650 g de agua
- 4 - 8 g de tinta de calamar congelada
- 1 cubo de caldo de pescado (0.5 l)
- 70 g de cebolla cortado en trozos (2-3 cm)
- 70 g de jitomate triturado, enlatado escurrido
- 350 g arroz blanco de grano corto
- 4 - 6 de pimiento rojo cortado en tiras
- 200 - 300 g aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 944.8 kcal / 3953.2 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 61.8 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 211.1 mg
Alternativní recepty
Costillas teriyaki
1hod. 30min
Pollo a la Cubana
40min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1hod.
Sorbete de champán y toronja
8hod. 15min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1hod. 15min
Huevos turcos servidos con tostadas y ensalada verde TM6 (Pelar)
30min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25min
Tallarines al ragout
1hod. 10min
Goulash
1hod. 40min
Muslos de pollo a la cerveza.
1hod. 30min
Estofado de ternera con pimientos rojos y papas
1hod. 45min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2hod. 15min